1 de cada 2 Berguedans està fins a la punta de la fava de la campanya electoral

VOTAME
Una imatge val més que mil paraules.

Increïble però cert. Segons un estudi realitzat pel redactor en cap de Berguedà Online, un dels set nans de la Blancaneu i el tambor d’una rentadora vella, un de cada dos Berguedans està fins a la punta de la fava de la campanya electoral.

Segons hem pogut saber, el 50% de la població Berguedana està saturada per tants actes, debats i propaganda electoral. Així ho ha manifestat a aquest mitjà Encarna Llopis, una veïna de Berga de 45 anys: “Estic ja de la campanya electoral fins a la figa i més enllà. No sap amb les ganes que espero que arribi d’una vegada per totes la jornada de reflexió. I no per a reflexionar, no. Per a què callin ja d’una puta vegada. Em tenen negra!”

Alguns ciutadans, han fet un pas més enllà i asseguren que a menys de 24 hores per a finalitzar la campanya, cap dels partits ni candidats no els ha convençut. És el cas d’Estanislau Camamilla, que assegura que està “molt indignat amb la junta electoral. Concretament em té molt putejat la decisió de deixar fora d’aquests comicis el PP de Berga. No és que tingués intenció de votar-los, però em feia il·lusió rebre el sobre amb la propaganda per a veure si venia amb diner negre de regal…”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *