3 avis de Cercs guanyen el sorteig del Nen

YAYOS-NEN
Els tres guanyadors. D’esquerra a dreta, Malapell, Botavara i Caramula.

Eustaqui Malapell, Amadeu Botabara i Genís Caramula, són els tres jubilats de Cercs que han guanyat el sorteig del Nen. A partir d’avui mateix, tots tres tindran la guàrdia i custodia compartida d’Enric Trapella, un nen de 6 anys que ha estat sortejat per els seus progenitors entre els veïns del poble,  amb l’esperança de desempallegar-se’n d’una vegada per totes, aprofitant un buit legal.

La legislació espanyola no permet el comerç amb essers humans, així que els pares de la criatura van optar per fer un sorteig, venent les butlletes com si fossin participacions per al sorteig de la loteria del Nen. La mare ha explicat a Berguedà Online que: “Es cert que els veïns pensaven que estaven comprant participacions per al sorteig de la autentica loteria, però també es cert que a la lletra petita de la butlleta explicava tots els detalls. Nosaltres vam dir a tothom que les butlletes eren per al sorteig del Nen, així que tècnicament no hem dit cap mentida…”

La noticia ha causat una forta commoció entre els veïns del poble. Alguns han manifestat el seu rebuig davant del que consideren una violació inadmissible dels drets humans, però la gran majoria confessen sentir-se alleujats de saber que la seva butlleta no ha estat premiada, ja que segons han explicat alguns veïns a Berguedà Online: “el nen es més dolent que una pel·lícula de Chuck Norris i Steven Seagal”.

D’altra banda, els agraciats Malapell, Botabara i Caramula s’han mostrat indiferents davant del premi: “No es la primera vegada que ens passa una cosa així. Per Nadal, en comptes del gordo ens va tocar el flaco, i per cap d’any en comptes de la grossa, la lletja.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *