3 de cada 4 mitjans passen de Cal Rosal com de la merda

 

CAL-ROSLI
Encara que sembli increïble, Cal Rosal ja existía abans del Konvent.0 i dels Castellers de Berga

Cal Rosal es troba en el punt on conflueixen els termes municipals d’Avià, Berga i Olvan. A priori, semblaria que formar part de tres termes municipals hauria de ser quelcom positiu. Però un estudi realitzat per Berguedà Online demostra que 3 de cada 4 mitjans passen de Cal Rosal com de la merda.

L’estudi s’ha realitzat aprofitant que aquest cap de setmana s’ha celebrat la festa major de la població. Ah, que no ho sabien? Normal. L’únic mitjà que se n’ha fet ressò es ràdio Puig-Reig. Per algun misteriós motiu que nosaltres desconeixem, hi ha una espècie de pacte de silenci entre la majoria de mitjans envers aquesta localitat. Durant els últims tres anys, Cal Rosal només ha aparegut als mitjans per a parlar dels Castellers, del Konvent, o dels bolets. En aquests moments, el redactor que escriu aquesta notícia ja ha rebut dues trucades anònimes amenaçant-lo de mort si tira endavant la notícia sense incloure algun d’aquests temes.

Hem parlat amb Xisco Muixí, un dels veïns i membre de l’ACE (Associació Cultural i Esportiva) de Cal Rosal: “La veritat es que es un misteri i ens agradaria saber si hi ha una ma negra darrere de tot plegat. Si la mà es d’un altre color, també ens agradaria saber-ho. A Cal Rosal no fem diferencies. Però de fet a mi tant me fot. Treballo a la brigada municipal de Berga, així que ja estic més que acostumat a què em tractin com l’ultim mico…”

L’ACE no descarta convertir el teatre de Cal Rosal en una leproseria si els castellers no tornen aviat, perquè segons ha explicat Muixí: “Els de la premsa ja ens tracten com si fóssim leprosos…”

3 thoughts on “3 de cada 4 mitjans passen de Cal Rosal com de la merda

 • 15/07/2015 at 21:47
  Permalink

  Vaig possar un comentari a la web del Nació Berguedà perque la Festa Major de cal Rosal no sortia, tenien temps de veur’ho i tampoc van actuar ni tampoc van possar el comentari ni van publicar res de res,
  jo només dic una cosa que invadiu de noticies de Cal Rosal enviant molta informació i serà la manera que us fotin cas.

 • 15/07/2015 at 22:00
  Permalink

  Un nucli que pertany a tres municipis no pot anar bé de cap manera, per la meva manera d’entendra-ho.

  ciutadans de Cal Rosal, feu un Referendum per quin Municipi us decanteu o per quin municipi us promet més. sabreu llavors l’implicació d’aquets polítics sobre la vostra comunitat.

  Desperteu-vos i actueu, clar si en teniu ganes. o deixar passar el temps i sense sortir en lloc. només se’n recorden per el mercat del bolet,

 • 28/07/2015 at 14:54
  Permalink

  Jo crec, que el ajuntament Olvan, seria bo perque la Colonia Rosal el timgues com ajuntamemt en.general.
  Es que els bergadans nomes Patum i prou, nomed este que veura com esta la part de la fabrica, una …….
  moltes gracies per el vostre treball perque Cal Rosal, segeixi forta i i agradable com sempra. Gracies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *