3 de cada 5 Berguedans tenen Berguedà Online com a únic referent informatiu

Iñaki Gabilondo guanyaria molta credibilitat amb un barret d’os panda.

Un article publicat per Berguedà Online ha provocat confusió entre alguns berguedans. L’article parlava d’un senyor detingut per masturbarse davant l’oficina de correus. Aquest mitjà ha decidit retirar la fotografia que acompanyava l’escrit, on apareixia un senyor que no tenia res a veure amb l’article, com a mostra de cortesia.

Profundament preocupats per les molèsties ocasionades i summament commoguts pel nostre enorme poder de convicció i convocatòria, hem realitzat un estudi per a saber perquè passen aquestes coses. La sorprenent conclusió és que 3 de cada 5 berguedans tenen com a únic referent informatiu Berguedà Online. El més preocupant de tot és que els dos restants tenen com a referent La Razón i l’ABC.

No és la primera vegada que una notícia de Berguedà Online causa un merder de tres parells de collons. Una notícia titulada “Ingerir mata rates mola bastant” va causar una cinquantena d’intoxicacions i avui en dia encara es veu gent amb la cara untada de merda passejant pel carrer a conseqüència d’un article titulat “Untar-se la cara amb caca de gos està de moda al Berguedà”.

És per aquest motiu que aprofitem per a recordar que Berguedà Online és una publicació humorística i que absolutament tot el que publiquem és fruit de la ment pertorbada dels seus redactors i no pretén en cap moment representar la realitat. A internet és important contrastar fonts, destriar el gra de la palla. I a la vida en general cal tenir una mica d’esperit crític.

Un cop dit això, només volem afegir que fer donacions per valor igual o superior a 6000 euros a Berguedà Online, provoca orgasmes increïbles, allarga la vida fins al punt de fer-te gairebé immortal, et fa més guapo i t’assegura un bon cel, si és que mai arribes a morir-te.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *