9 de cada 10 Berguedans critiquen a internet sense tenir ni puta idea del que parlen

Un estudi realitzat per una vident jubilada, un mim a l’atur i el redactor en cap d’aquesta publicació completament ebri de barreja, conclou que 9 de cada 10 berguedans aprofita les xarxes socials per a “rajar” de qualsevol cosa sense tenir ni puta idea de res.

Per a fer aquest estudi s’ha fet un seguiment de les publicacions de diferents mitjans informatius, contant els comentaris que genera cada tema. El tema estrella per a “rajar” és, amb molta diferència, La Patum. Qualsevol notícia relacionada amb la festa berguedana per excel·lència, genera una allau de comentaris. 7 de cada 10 comentaris, provoquen vergonya aliena a qualsevol persona capaç de llegir i escriure dins dels límits de la decència. Dels 3 restants, un provoca ganes d’arrancar-se els ulls per a no continuar llegint barbaritats, l’altre està tan mal escrit que resulta completament indesxifrable. Només un de cada deu comentaris intenta aportar arguments i està escrit d’una forma mitjanament decent.

Per últim, una dada prou interessant: A Facebook, els comentaris més tristos, patètics i lamentables, solen anar acompanyats d’un “me gusta” fet pel mateix autor del comentari. Veient els resultats de l’estudi, resulta inexplicable que no tinguem cap concursant a Mujeres Hombres y Viceversa.

0 thoughts on “9 de cada 10 Berguedans critiquen a internet sense tenir ni puta idea del que parlen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *