A absolutament ningú li interessen les teves fotos de la nevada


Mala setmana per a intentar deixar la cocaïna a la comarca.

Dos dies després del final de l’episodi de fortes nevades, ja gairebé no queda neu a la comarca. De Berga en avall, la pluja s’ha encarregat de fondre’n la major part i de Berga en amunt, Patxi Gorriti i la seva pala s’han encarregat de deixar tots els camins i carreteres ben nets.

Així i tot, les xarxes socials continuen plenes de fotos i més fotos de la neu. Berguedà Online, en el seu etern afany de servei públic, ha encarregat un nou estudi d’aquells de dubtosa fiabilitat, dels que no serveixen pràcticament per a res. Un estudi de merda més, en definitiva. L’estudi, realitzat per un ninot de neu mig desfet, una màquina llevaneus jubilada i un proxeneta de sal “putassa“, conclou que a absolutament ningú li interessen les teves fotos de la nevada. L’expert en nevades i comunicació, Juani Not Deneu, ha explicat a Berguedà Online la crua realitat: _Al teu veí, no li interessen les fotos de la neu des del teu balcó. Pot sortir al seu i veure la neu en directe. Els teus pares, no et diuen res perquè t’estimen, però se’ls trenca el cor en veure’t fent-te una selfie amb un ninot de neu als 45 anys. Fins i tot els teus fills estan fins als ous de fotos de la neu. Prou!

Tot i les crues paraules del professor Not Deneu, la previsió és que durant uns dies més la neu sigui protagonista a les xarxes socials, ja que, per a bé o per a mal, tampoc passa gran cosa més destacable a la nostra comarca.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *