A Gironella ja s’aparca en triple fila

MAL-APARCAT-2
La senyora Pelleringa posa després d’aparcar el seu cotxe durant les seves vacances d’estiu a Salou.

Diuen els entesos en la matèria que Gironella, la perla del Llobregat, és el poble de la Catalunya central actual més semblant al Far West. I es que circular per l’Avinguda Catalunya és un autèntic desafiament. Cal tenir-los molt ben posats per a atrevir-se a circular-hi a les hores punta i tenir molts bons reflexos per a anar fent ziga zagues i evitar els habituals cotxes aparcats en doble fila, sense atropellar peatons.

El caos circulatori de l’esmentada avinguda, s’ha convertit en una de les senyes d’identitat del poble, i es per això que avui la vila de Gironella celebra una fita històrica: Per primera vegada un cotxe ha aparcat en triple fila.

Carme Pelleringa ha estat la conductora que hi ha aparcat. En el moment de baixar del cotxe s’ha vist sorpresa per una pluja de confetti i serpentines. Amb cara de sorpresa, la senyora ha explicat com: “Jo només havia parat un moment amb els 4 intermitents per anar a comprar un paquet de Winston, i m’he trobat amb tot el sidral muntat…”

La guàrdia urbana de Gironella ha explicat que de forma excepcional i sense que serveixi de precedent, no multaran a la senyora Pelleringa: “Avui es un dia per a sentir-se orgullós de ser de Gironella. Demà ja posarem alguna multa extra per a compensar…”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *