A l’agost hi ha més Berguedans a Cambrils que a Berga

El professor Hans Estrujen. Sota l’aparença d’un maníac sexual s’amaga un gran professional.

El professor Hans Estrujen, reputat sociòleg alemany, resident a Casserres, especialista en estudis de fiabilitat dubtosa i escassa utilitat, acaba de fer públic un informe en el que demostra que durant el mes d’agost hi ha més Berguedans a Cambrils que a Berga. Estrujen assegura que hi ha un punt de masoquisme en la decisió d’estiuejar a Cambrils: “Molts decideixen anar a Cambrils, només per a poder queixar-se a l’hora de tornar que es trobaven a gent de Berga.”

El prestigiós sociòleg ha anat un pas més enllà i ha explicat que “la gent que mola de veritat, com per exemple jo, anem de vacances a Salou, que almenys està ple de guiris i tens la sensació d’haver sortit del país sense necessitat de fer-ho. A més la Fresita de Gran Hermano, era de Salou.”

Tot i que l’estudi que el professor ha titulat “Cambrils es una cagarada, Salou mola molt més”, ha estat finançat íntegrament per la regidoria de turisme de Salou, Estrujen nega rotundament que això l’hagi influenciat el més mínim a l’hora de redactar les 140 pàgines d’insults i difamacions de l’informe, en què posa totalment verd el municipi de Cambrils: “El dubte ofèn. Jo sóc un professional, i mai de la vida accediria a escriure alguna cosa que no fos certa per diners. Només accepto suborns sexuals.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *