A un 90% dels berguedans els sua la polla el que hagi dit el Rei


Aquest és l’únic Rei que els Berguedans reconeixen.

El rei d’Espanya, Felip VI, es va dirigir ahir al vespre als espanyols en un discurs que bé podria haber portat per títol “preludio de la suspensión de autonomia o “Catalanes, pa chulo, mi pirulo“.

Segons Felip VI, el govern de Catalunya està format per una colla d’hipnotitzadors dolentots que han aconseguit manipular milions de persones per a fer-les sortir al carrer a rebre els cops de porra dels pobres Policies Nacionals i Guàrdies Civils, que amb llàgrimes als ulls i tot el dolor del seu cor, no van tenir més remei que estomacar-los amb extrema brutalitat. Tot i així, el monarca va negar que diumenge hi hagués violència, ja que segons va explicar: _El manifestante, cuando lo golpean, no sufre. No és violencia, és arte.

Segons ell, el que veiem aquests dies és la “culminació d’un inacceptable intent d’apropiació de les institucions històriques” que ha dut Puigdemont i els impulsors del referèndum a situar-se “al marge del dret i la democràcia”: “Han pretès trencar la sobirania nacional i la unitat d’Espanya, el dret a decidir de tots ells”.

Al conjunt dels espanyols, Felip VI els ha enviat “un missatge de tranquil·litat i d’esperança”_Tranquis, troncos. Al final se echarán atrás con todo ese rollo indepe. Y si no lo hacen, se va a cagar la perra encima. La boda roja va a parecer un chiste de Arevalo.

Tot i la seva contundència, al 90% dels berguedans el discurs no els ha fet ni fred ni calor. Una senyora de Berga ho explicava ahir al vespre a Berguedà Online: _A mi, el que digui el Rei Borbó m’importa una merda i mitja. L’únic rei que reconeixem a casa és l’Aragorn, del Senyor dels Anells, que estava “buenorro” i li deien “trancos“.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *