A Vallcebre estan fins als pebrots de fred i neu

A Vallcebre estan fins als pebrots de la neu.

L’hivern ha arribat amb força a la comarca. Les fortes nevades dels últims dies han provocat el caos a alguns pobles com Vallcebre, on han quedat pràcticament incomunicats i molts veïns s’han quedat sense electricitat. A més les nevades han deixat pas a una baixada de les temperatures que el servei meteorològic de la generalitat ha denominat com “un fred que pela”.

Fonts consultades per Berguedà Online, asseguren que l’alcalde de Vallcebre ja està fins a la punta de la fava i més enllà de l’hivern. Per aquest motiu, ja està preparant un dispositiu per a traslladar tots els veïns a la platja si la setmana vinent torna a nevar. Segons sembla, l’alcalde ha llogat uns trineus per a baixar fins a la C-16, on els recollirà un autocar que s’emportarà tot el poble a Cambrils. Un cop allà s’instal·laran en una casa de colònies, on faran vida fins a la primavera.

Si es confirma la notícia, Vallcebre quedaria desert durant els mesos que queden d’hivern i els seus arxienemics històrics de Saldes, podrien aprofitar-ho per arrasar i saquejar el poble en la seva absència.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *