Alfred Prados cull 43 kg. de rovellons al passeig de la Indústria

Ningú se sorprendria si Alfred Prados apareix un any amb una cistella com aquesta.

La 62a edició del Concurs de Boletaires, s’ha celebrat de manera excepcional al Passeig de la Indústria, ja que al pla de Puigventós hi ha caigut una bona nevada. D’aquesta manera, el nou president, Ramon Minoves, que va endarrerir la data del concurs del primer, a l’últim cap de setmana d’octubre “perquè el fred ara arriba més tard”, passarà a la història de la penya boletaire com un autèntic visionari.

Però el més increïble del concurs, és que Alfred Prados, ha tornat a omplir una cistella de més de 40 kg. I aquest cop ho ha fet sense necessitat de xafar el bosc ni bellugar-se del passeig de la indústria. Segons ha pogut saber Berguedà Online, Prados n’ha tingut prou amb passejar-se un parell d’hores passeig amunt, passeig avall, des de la plaça Viladomat fins davant del cementiri, per a omplir la mastodòntica cistella.

Un dels testimonis, ho ha relatat, esfereït, a Berguedà Online: _Era increïble. Ni s’ajupia el paio. Només anava caminant amb la cistella i els rovellons anaven saltant a dins…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *