Anna Alsina s’incorporarà com a becaria a Berguedà Online

REGIDORA-ALSINA
La regidora Ana Alsina ha renunciat a la seva acta de regidora.

La regidora de Drets Socials i Salut Pública de l’Ajuntament de Berga, Anna Alsina, va presentar ahir la seva renuncia com a regidora. Tot i que en la seva carta de renúncia al·legava motius personals, el redactor en cap de Berguedà Online, David Cols, ha explicat que sospita que Alsina vol incorporar-se com a becària a Berguedà Online: _No hem rebut el seu currículum ni ha contactat amb nosaltres, però jo no crec en les casualitats. Nosaltres anunciem el dimarts que incorporarem becaris i l’Anna Alsina presenta la seva renuncia el dimecres? Disculpin-me però com se sol dir al país veí, blanco y en botella, leche“.

No és l’única teoria que circula per les xarxes sobre la renúncia de la regidora. Fonts fiables consultades per aquest mitjà, asseguren que Alsina podria ser la nova presidenta de l’Handbol Berga Fans:

Finalment, la tercera i última teoria l’ha llançat a l’aire Rosalia Monroy, representant del PSC al consistori. Segons Monroy, Alsina hauria renunciat a la seva acta de regidora per a dedicar-se a arranjar el camí de la residència de les germanetes: _la mala consciència davant la negativa constant dels seus companys de partit en aquest tema l’ha obligat a prendre aquesta determinació. Ja era hora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *