Apareix un pas de vianants convertit en quatre enormes titoles

Pas de penis a la cruïlla del Passeig de la Pau amb Gran Via.

Vuit passos de vianants de Berga han aparegut convertits en grans estelades al carrer. Es tracta d’una acció reivindicativa que també s’ha donat a altres pobles i ciutats de Catalunya. A Berga, s’ha produït a la zona de la Valldan, la rasa dels molins, el Passeig de la Pau i al Passeig de la Indústria.

Avui, un d’aquests passos de vianants ha aparegut convertit en quatre enormes titoles. De moment, ningú ha reivindicat l’acció, que pot tenir diverses interpretacions. Hi ha qui ho veu com un gest dels unionistes, que podrien insinuar que “estan fins a la polla” de tot plegat. D’altres asseguren que es tracta d’una reivindicació dels que estan a favor del referèndum, anunciant que “estan fins a la polla” de la repressió de l’estat espanyol. Finalment, hi ha qui assegura que es podria tractar d’una nova acció artística de la gent del Konvent i que per tant, no cal buscar-hi més explicació.

Finalment, els més espavilats, diran que es tracta d’un muntatge fet amb el Photoshop pel redactor en cap d’aquesta publicació. Sigui com sigui, si aquestes quatre absurdes titoles han servit per arrencar algun somriure en uns dies tan tensos com els que ens està tocant viure, benvingudes siguin.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *