Apareixen grafitis de Salvador Vinyes devorant el grafiti del Godzilla que devora l’oreneta de Queralt.

VIÑAS-ORENETA
El grafiti amb la cara de Salvador Vinyes devorant el Godzilla que devora una oreneta.

Des de fa uns mesos els balcons de Berga són plens d’orenetes a més d’estelades. Es tracta d’una de les iniciatives de la Comissió pel Centenari de la Mare de Déu de Queralt i llueixen un disseny de Salvador Vinyes.

Fa pocs dies van començar a aparèixer per diferents parets de Berga, uns simpàtics grafitis amb un “Godzilla” devorant l’oreneta. Els grafits han derivat en discussions a les xarxes socials entre la gent recta i d’ordre, que ho considera una “gamberrada” intol·lerable i els hippies pollosos de sempre, que ho consideren una genialitat i un exemple de “street art” al més pur estil “Bansky“.

La discussió s’ha donat per acabada aquest matí, quan tots els grafitis han aparegut modificats. Algú hi ha pintat la cara del dissenyador Salvador Vinyes devorant els “Godzillas“. La gent recta i d’ordre continua opinant que es tracta d’una “gamberrada” intol·lerable. Els hippies pollosos de sempre, ho troben una genialitat i un exemple dstreet art” al més pur estil “Bansky“. Salvador Vinyes n’ha negat l’autoria, però ha confirmat a Berguedà Online que li agrada més que la versió anterior del grafiti.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *