Armstrong impugna el resultat de la Clàssica de Nadal

CLASSICA-DE-NADAL
Un dels participants de la Clàssica recuperant forces

El passat dia 27, es va celebrar a Berga la Clàssica de Nadal, que finalment va comptar amb la participació de la llegenda del ciclisme Lance Armstrong. Armstrong va sortir amb molta força, lluitant per els primers llocs durant molts quilometres, però en arribar a l’infernal port de muntanya dels Rasos de Peguera, es va desinflar com un globus. Ell mateix va admetre entre llàgrimes que “des de que competia contra Pantani que no m’adelantava un calbu”, en clara referència a Sergi Serra, un dels participants més veterans de la Clàssica, que tot i la seva avançada edat va fer un paper molt digne.

La cursa va transcórrer sense cap incident important i tan sols es va registrar una sola caiguda en tot el recorregut, la d’Enric Caballé, que quan ja arribava a la meta es va deixar anar del manillar per fer una entrada triomfal amb els braços aixecats i va acabar ensopegant de morros a terra víctima de l’eufòria i la ratafia. La victòria final se la va emportar Jordi Massaguer, a qui més tard es va poder veure rodejat de glamour i dones a la General fins a altes hores del matí, emulant al president Laporta a la sala Luz de Gas.

Armstrong s’ha pres molt malament la derrota, i després de dos dies de silenci ha fet unes declaracions en exclusiva per a Berguedà Online, on ha anunciat que impugna el resultat i ha denunciat greus irregularitats a la cursa: “vaig veure amb els meus propis ulls com a un participant li venia una tremendissima pajara. Estava a punt de defallir i abandonar la cursa, quan va aparèixer un cotxe i li va donar una ampolla de ratafia. Després de beure a morro va revifar i va pedalar fins als rasos com si el perseguissin els mateixos dimonis de l’infern. Si això no és dòping que baixi la mare de Déu de Queralt i em digui que és.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *