Polèmica sexual als Castellers de Berga

CASTELLERS-SEXUALS
Al centre, Ernest Hexa Gerat, en el moment de la presumpta agressió sexual

Els Castellers de Berga, tot i ser una colla jove es troben en un bon moment de forma i encaren aquesta temporada 2018 amb ganes il·lusions renovades i afrontant nous reptes.

Però no tot són flors i violes a la seu dels Castellers de Berga i la polèmica ha esclatat aquest matí, quan Ernest Hexa Gerat, un dels membres de la colla castellera, ha denunciat unes suposades agressions sexuals que presumptament hauria patit durant els últims assajos.

El jove ha assegurat a Berguedà Online que “m’han estat magrejant el cul de forma salvatge. Me n’anava a casa amb les dues mans marcades a les natges després de cada assaig. Però el pitjor era que la pressió que exercien contra les meves natges era tal, que m’introduïen els dos dits grossos recte endins. Mentre sentia aquells dits grossos pressionant-me l’anus, ho passava fatal, perquè no podia parar de pensar: Això només pot anar amunt! M’he sentit molt violat…”

De moment, Hexa Gerat no  ha presentat cap denuncia, però ha decidit abandonar l’entitat. El cap de colla, Xisco Bonet ha intentat treure ferro a l’assumpte: “no negaré que en el transcurs del procés d’aixecar un castell hi ha moments en què hi ha tocaments, però sempre sense cap intencionalitat sexual. A mi mateix m’han refregat els ous per la closca en pujar-me a sobre en més d’una ocasió i no és una sensació agradable, però forma part de la litúrgia castellera i s’ha d’assumir. Potser sí que li van ficar una mica un dit al cul, però ja se sap que diuen: qui no vulgui pols, que no vagi a l’era…”

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *