Augment preocupant del numero de “tontos del cul” al Berguedà

TONTO-DEL-CUL
No tots els “tontos del cul” tenen aquest aspecte. Alguns van amb xandall.

Un informe presentat per l’OCNTC (Organisme de Control Nacional de Tontos del Cul) ha fet saltar l’alarma a la nostra comarca.

Segons aquest informe, durant els últims anys s’ha registrat un preocupant augment del número de tontos del cul” al Berguedà. El sociòleg de Gironella Heribert Laperla, explica que ara com ara, un 100% dels Berguedans ja té un tonto del cul” al seu entorn més proper: “És frustrant, però el primer s’ha d’entendre és que, en el fons, no són males persones. Bé, alguns si, però ser tonto del cul no implica ser mala persona. Els tontos del cul són maleducats, egocèntrics i curts de gambals, però no tenen mala intenció. Si hi ha mala intenció, ja estaríem parlant de Gilipolles, amb totes les lletres.

Laperla fa més de 20 anys que estudia el comportament dels “tontos del cul” per a traçar-ne un perfil, però li està resultant difícil: “Si bé és cert que el grup més nombrós de tontos del cul està format per cunyats, no és un requisit indispensable. Qualsevol pot ser un tonto del cul. Pot ser el veí del segon pis, el forner del barri, el tiet que viu a la ciutat i ens visita dos cops a l’any… “

Pel que fa al comportament d’aquests individus, Laperla assegura que les principals actituds que els delaten són 4: “Escoltar reggaeton sense auriculars amb el mòbil a tota paperina. Aparcar ocupant deliberadament l’espai de dos cotxes. Creure’s el melic del món tot i ser més ruc que una sabata i ser uns pallisses.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *