Avià canvia els “bots” reductors de velocitat per barricades

Una de les barricades instal.lades al l’avinguda Pau Casals.

L’Ajuntament d’Avià ha decidit canviar els “bots” reductors de velocitat que hi ha instal.lats a l’avinguda Pau Casals, per barricades.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, el consistori ha pres aquesta decisió per a mantenir el seu compromís amb la seguretat viària i alhora, fer front a la situació excepcional que viu Catalunya. El regidor d’obres, serveis i camins, Ramon Gangolells, ho ha explicat així a Berguedà Online: _Tothom estava ben emprenyat amb el tema dels “bots”. I divendres, amb tota probabilitat ens aplicaran l’article 155. Amb aquest canvi continuem frenant els fitipaldis a la carretera i si ens envien els tancs, doncs almenys tindrem barricades…

A més, el regidor Gangolells ha confirmat que les barricades formaran part del projecte “AviArt“, el projecte artístic de l’ajuntament i l’associació Cultural Konvent.0 que pretén fer un espai públic més atractiu i transformar el paisatge municipal: _No s’estranyin si a les barricades hi troben un water de cap per avall o un carretó carregat de runa i ferralla amb un clavell al capdamunt, o un munt de vidres trencats sobre una caca de gat. És art modern.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *