Avià desperta amb milers de botifarres penjades dels arbres

BUTIARBRES
Butiarbres davant de l’ajuntament.

L’Ajuntament d’Avià en col·laboració amb el Konvent de Cal Rosal, va posar en marxa el projecte AviArt. Es tracta d’una iniciativa conjunta per a convertir Avià en un poble més bonic mitjançant la col·laboració de tota mena d’artistes.

Des d’aquest matí, es pot veure una nova performance artística al poble. L’obra, titulada “Jardí Botifarrer”, consisteix en milers de botifarres negres penjades dels arbres del poble, simulant un enorme jardí d’arbres botifarrers. Aquesta genialitat és obra del reconegut artista multidisciplinari Boris Komflipo. Aquest jove d’origen rus establert des de fa un parell d’anys a Cal Rosal ha explicat la seva obra: “Bàsicament són botifarres. Botifarres negres penjant d’un arbre. Ho pilleu? Un arbre que dóna botifarres! Sóc un puto geni.”

Des del Konvent han confirmat la genialitat de Komflipo. Pep Espelt, ho ha explicat així: “No hi ha dubte de què és el puto amo. He vist moltes obres d’art efímer. Però és la primera vegada que veig art efímer comestible. Em trec el barret.”

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *