Avià inicia dijous el cicle de xerrades “salut, farsants, estafadors i baladrers”

AVIA-BALADRERS
Frau Infàmies serà l’encarregat d’obrir el cicle de xerrades “Salut, farsants, estafadors i baladrers”

L’Ajuntament d’Avià inicia aquest dijous el cicle de xerrades “salut, farsants, estafadors i baladrers”, amb un autèntic professional del tema. Es tracta de Frau Infàmies, un senyor de 37 anys que assegura que amb banys regulars d’aigua freda i calenta es pot curar qualsevol malaltia, des del refredat comú fins a un càncer terminal.

Aquest jove ensarronador, assegura que: _la quimioteràpia és un invent d’aquesta colla de baliga-balaga amb bata blanca que es fan dir metges. No tenen ni puta idea de res. Dos banys d’aigua freda i calenta cada dia i unes fregues amb rodanxes d’albergínia a la canal del cul i curats en quatre dies. Qui es mor de càncer, és perquè vol…

Infàmies serà el primer d’una llarga llista d’estafadors que visitaran el municipi en els pròxims mesos. Paco Porras, Carlos Jesús (fiu-fiu, van a venir trece millones de naves!) o la Bruja Lola, passaran per la vila florida d’Avià durant els pròxims mesos a explicar sense cap mena de vergonya les seves palles mentals. Tot plegat, pagat amb els diners de tots els Avianesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *