Bagà acollirà la “Soffing-Pirineu” la primera ultra marató de sofà de muntanya

SOFFING-PIRINEU
Imatge promocional de la nova “Soffing-Pirineu”, la primera ultra marató de sofà de muntanya.

Bagà acollirà el proper cap de setmana la Soffing-Pirineu”. Es tracta de la primera ultra marató de sofà de muntanya. Les inscripcions costen entre 85 i 240 euros i ja s’han inscrit més de 350 participants.

Segons ha explicat el seu promotor, Vicenç Moltgos, la Soffing-Pirineu” és una marató per a gordos i vagos: Em vaig adonar de les morterades que pagava la gent per anar a córrer maratons de muntanya i vaig veure el nínxol de mercat. Aquí l’objectiu és moure’s el mínim possible. Es tracta d’estirar-se al sofà a fer el gos i no moure’s. El que faries a casa un cap de setmana qualsevol, però pagant una pasta per a fer-ho. El que aguanti més hores estirat serà el guanyador.

Moltgos ha explicat que amb el preu s’inclou un paquet de crispetes, una bossa de patates fregides i una llauna de coca-cola: _El sofà i la tele se l’ha d’emportar cadascú de casa. Als que paguen l’entrada cara, la de 240 euros, els posem un punt de llum per endollar la tele i un orinal perquè puguin fer pipi sense moure’s del sofà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *