Batman apallissa una noia de Gironella

MANS-DE-MANTEGA
Cristina Mans de Mantega, moments abans de l’agressió

Bruce Wayne, més conegut com a Batman, que actualment s’allotja al Càmping de Gironella on intenta recuperar-se de la seva addicció als gelats de nous de Macadàmia, va agredir brutalment dimecres passat a una treballadora del Càmping. Es tracta de Cristina Mans de Mantega, de 23 anys. Pel que sembla a la noia se li’n va anar la mà amb el tema del maquillatge, i segons ha explicat el mateix superheroi: “la vaig confondre amb el Joker i vaig entrar en pànic. A partir d’aquí només recordo despertar-me a l’hospital”.

Segons han explicat testimonis presencials, “tots estàvem espantats, perquè la pobra noia semblava el Joker de veritat… No sé qui li posa el maquillatge, però deu tenir les mans de mantega. Miri si estàvem convençuts que era ell, que vam fer una rotllana al voltant perquè no es pogués escapar corrent, i li tiràvem escopinades. La pobra noia anava cridant: Auxili! Socors! No sóc el Joker! Però és clar, tots vam pensar que això és justament el que faria el Joker per a intentar escapar-se, no?”

Batman no passa pel seu millor moment.

La trifulga va arribar a la seva fi, quan Batman, amb la tensió disparada va patir un infart de miocardi mentre atonyinava la pobra noia i va perdre el coneixement desplomant-se sobre ella, que va quedar atrapada sota 178 kg de superheroi en baixa forma. Afortunadament un dels campistes va trucar al servei d’emergències, i l’ambulància va arribar a temps per a reanimar-los a tots dos.

El terapeuta de Batman i portaveu de la família Wayne, el doctor Pere Noia, ha declarat a Berguedà Online que “la fundació Wayne es farà càrrec de totes les despeses mèdiques de la senyoreta Mans de Mantega. A més se li entregarà un xec d’un milió de dòlars en agraïment, ja que li ha salvat la vida. Quan va passar tot, en Bruce s’estava menjant d’amagat un gelat. Si no l’hagués deixat a mitges en confondre-la a ella amb el Joker, l’arteria se li haguera taponat del tot i l’infart hagués estat mortal de necessitat.”

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *