Batman s’instal·la al pantà de La Baells

El popular multimilionari, filantrop i superheroi Bruce Wayne, més conegut com a Batman, ha comprat el pantà de La Baells.

Batman fa vida al Càmping de Gironella des de principis del 2014, quan va abandonar de forma temporal la seva creuada contra el crim per a intentar recuperar-se de la seva addicció als gelats de nous de macadàmia. El ratpenat de Gotham, que actualment sembla més aviat una morsa o un lleó marí, ha decidit traslladar-se a La Baells per a viure amb la colònia de ratpenats que allà habita.

BATMAN
Batman no passa pel seu millor moment.

L’exheroi no ha aconseguit recuperar-se i espera que viure en un lloc fosc i ple de ratpenats, l’ajudi a recordar el seu antic jo: _El càmping era un lloc tranquil, però els gelats i altres gormanderies eren massa accessibles. Si vull tornar a pesar menys de 150 quilos algun dia, m’he d’aïllar de la civilització…

A més, tot i que de moment no es veu capaç de combatre el crim, Wayne, ha fet instal.lar una bat-bústia al pantà perquè els aspirants a superheroi de la nostra comarca li facin arribar les seves consultes, que contestarà de forma setmanal: _Ho faré amb certa desgana, perquè, molt probablement tots els que em facin arribar consultes no tinguin el que s’ha de tenir per a combatre el crim. Però la meva psiquiatra assegura que m’ajudarà a recuperar la moral veure que per a alguns encara sóc un referent. Així que ja ho sabeu: espero les vostres cartes, colla d’inútils!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *