Berga declara la llei marcial davant la imminent invasió zombi


 

A 10 dies per l’obertura d’Horrorland, ja es deixen veure per la comarca els primers morts vivents, que arriben per a treballar al parc. Els Zombis de tot Catalunya han començat a desplaçar-se fins a Cercs per a participar del que es preveu serà una autèntica orgia de cadàvers mig podrits, sang, fetge, pànic i corredisses. Alguns dels cadàvers putrefactes que participaran de l’esdeveniment, ja havien estat a la comarca participant a altres esdeveniments creats per Insomnia Corporation, com el Terrorfest. És el cas de Miquel Àngel Podrit, un zombi de les Borges Blanques que assegura que haver-so passat d’allò més bé a l’última edició: “em vaig enrotllar amb una zombi de Gironella. La noia no estava gens malament tenint en compte que estava mig podrida. He vingut a tornar-li un tros de llengua que se’m va quedar a la boca. Durant tot aquest temps l’he guardat en formol com un tresor.”

Tot i que des de l’organització han assegurat a l’ajuntament que no hi ha cap risc, l’alcaldessa Venturós ha sorprès a tothom quan ha aparegut davant de la premsa lluint un espectacular vestit militar molt sexy i ha declarat la llei marcial: “per si les mosques. Qualsevol que hagi vist una pel·lícula de zombis sap que aquestes coses mai acaben bé. Tots els negres i les rosses totxes del poble s’haurien de quedar a casa aquest cap de setmana. A les pelis sempre casquen els primers.”

Pel que fa al vestit ho ha justificat així: “Era per a desviar l’atenció. Sabia que si em posava aquest vestit, ningú em preguntaria pel tema de la llei marcial.”


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *