Berga declara la llei marcial davant la imminent invasió zombi

 

A 10 dies per l’obertura d’Horrorland, ja es deixen veure per la comarca els primers morts vivents, que arriben per a treballar al parc. Els Zombis de tot Catalunya han començat a desplaçar-se fins a Cercs per a participar del que es preveu serà una autèntica orgia de cadàvers mig podrits, sang, fetge, pànic i corredisses. Alguns dels cadàvers putrefactes que participaran de l’esdeveniment, ja havien estat a la comarca participant a altres esdeveniments creats per Insomnia Corporation, com el Terrorfest. És el cas de Miquel Àngel Podrit, un zombi de les Borges Blanques que assegura que haver-so passat d’allò més bé a l’última edició: “em vaig enrotllar amb una zombi de Gironella. La noia no estava gens malament tenint en compte que estava mig podrida. He vingut a tornar-li un tros de llengua que se’m va quedar a la boca. Durant tot aquest temps l’he guardat en formol com un tresor.”

Tot i que des de l’organització han assegurat a l’ajuntament que no hi ha cap risc, l’alcaldessa Venturós ha sorprès a tothom quan ha aparegut davant de la premsa lluint un espectacular vestit militar molt sexy i ha declarat la llei marcial: “per si les mosques. Qualsevol que hagi vist una pel·lícula de zombis sap que aquestes coses mai acaben bé. Tots els negres i les rosses totxes del poble s’haurien de quedar a casa aquest cap de setmana. A les pelis sempre casquen els primers.”

Pel que fa al vestit ho ha justificat així: “Era per a desviar l’atenció. Sabia que si em posava aquest vestit, ningú em preguntaria pel tema de la llei marcial.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *