Berga declararà el “Financial Times” publicació “non grata”

FINANCIAL
A la redacció del Financial Times s’estàn descollonant de nosaltres.

L’ajuntament de Berga, es reuneix aquest matí en sessió extraordinària, per a votar una moció presentada per la CUP en la qual es proposa declarar el prestigiós diari americà The Financial Times” com a publicació non grata”.

La moció es presentarà avui, com a resposta del troleig que aquest diari ha fet a la ciutat, presentant-la com una de les tres més importants de Catalunya en una notícia sobre el procés. La broma, no ha agradat a l’equip de govern. Així ho ha manifestat el regidor Francesc Ribera “Titot” a aquesta publicació: “A la redacció del Financial Times, a aquesta hora els deu fer mal la panxa de riure. No em malinterpretin, jo sóc molt berguedà i m’estimo molt la ciutat i la comarca en general. Però és evident que situar una ciutat amb un deute de 18 milions d’euros, sense cine ni tren com una de les tres més importants de Catalunya, és un troleig de manual.

Des de Berguedà Online, volem mostrar la nostra total i absoluta repulsa contra aquest tipus d’actituds. Per a riure’ns de la ciutat, ja hi som nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *