Berga denúncia Igualada pel nuvol taronja

NUVOL-TARONJA
El núvol taronja d’Igualada no té el glamour del Núvol Berga

L’ajuntament de Berga ha presentat una demanda aquest matí la ciutat d’Igualada per plagi.

Ahir al matí va aparèixer un gran núvol de color taronja que es va quedar estancat a l’aire entre 300 i 500 metres d’alçada. Durant les primeres hores del matí la població Igualadina ha caigut presa del pànic, i des de les institucions s’ha demanat a la població que no sortís al carrer per la possible toxicitat del núvol. Hores després, el conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha anunciat que s’aixecaven totes les restriccions de confinament a Igualada i els pobles de l’entorn, ja que segons ha explicat: “El núvol és irritant, però no tòxic. Jo mateix m’hi he acostat a parlar-hi i he d’admetre que ha estat molt groller, però no es perillós.”

A Berga la noticia ha creat força malestar, ja que un núvol de color taronja mola molt més que el núvol gris que viu de forma perpetua sobre la ciutat de Berga. Es per això que l’alcalde Juli Gendrau ha presentat una demanda per plagi contra la ciutat d’Igualada: “Està clar que l’enveja els ha portat a fer mescles químiques estranyes per a copiar-nos el Núvol Berga.”

Gendrau no descarta tenyir el Núvol Berga de color rosa o fuxia abans de que acabi la legislatura, mesura que tota la oposició ha titllat d’electoralista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *