Berga estrena nova mascota

 

TESTICLES
El senyor Testicles, la nova mascota de la ciutat de Berga.

Sota el lema, “Berga: una ciutat amb dos collons”, s’ha presentat aquest matí la nova mascota de la ciutat.

Es tracta de “el senyor Testicles”, una bossa escrotal gegantina de mirada alegre i vivaratxa que vol ser la nova imatge de Berga al mon. La mascota l’ha creat el famós dissenyador Xavier Mariscal, conegut sobretot per ser el pare d’en Cobi, la mascota dels jocs olímpics de Barcelona 92.

L’alcalde de Berga Juli Gendrau ha explicat que “li vam encarregar aquesta feina a en Mariscal perquè volíem una mascota que fos representativa de la ciutat. Es una feina que no pot fer qualsevol. Es necessiten una mirada i sensibilitat especials, com les que va demostrar en Xavier quan va crear la Petra per als jocs paralimpics. Sense cap mena de dubte ho ha tornat a aconseguir. El senyor Testicles es la viva imatge del sentiment Berguedà: els collons enormes i inflats a més no poguer, però malgrat tot, un somriure a la boca…”

De moment, el senyor Testicles passejarà pels carrers de la ciutat durant els mesos d’estiu, fent-se fotos amb els turistes i oferint-los informació d’interès sobre la ciutat. L’ajuntament valorarà a principis d’octubre quina acceptació ha tingut entre els Berguedans la nova mascota i serà llavors quan es decideixi la seva funció definitiva. El regidor de Patum Angel Guiu ha explicat que “es una opció que encara esta una mica verda, però no descartem que el senyor Testicles acabi esdevenint una nova comparsa de la Patum”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *