Berga fa curt “d’ous ferrats” però tindrà entrepans fins al dia del judici final

ous-ferrats
Milers de manifestants aixequen amb alegria els seus “ous ferrats”

La diada organitzada per l’ANC a Berga va ser un èxit rotund. Tant que, molt abans de començar l’acte central, els voluntaris de l’ANC es van quedar sense “ous ferrats” per a repartir entre els manifestants.

El passeig de la Pau es va omplir de gom a gom, tot i que les xifres varien segons la font. Segons l’organització, 70.000 persones, 12500 elfs de Rivendel i 2500 nans de la casa de Durin van assistir a la manifestació. Segons la policia, unes 60.000 persones. I segons el govern central, quatre pelacanyes separatistes amb ganes de tocar els pebrots.

Tot i que la majoria de restaurants es van omplir, molts dels manifestants van decidir portar-se el menjar de casa. Els parcs i solars de la ciutat eren plens de famílies menjant tàpers amb amanides de pasta, arròs, truita de patates i la resta de clàssics menjars de pícnic. Això ha provocat un excedent d’entrepans sense precedents a la ciutat. Audal Ventresca, un veí de Berga de 45 anys que regenta un bar a la font del ros, ha explicat a Berguedà Online que els han sobrat entrepans per a les pròximes sis diades: _Hem hagut de comprar un congelador nou només per a guardar els entrepans de la diada. La part bona es que no n’haurem de preparar cap en els pròxims sis mesos…_

Ventresca no ha estat l’únic afectat. Són molts els bars on han sobrat entrepans. Les últimes dades de recompte senyalen que si els poséssim un darrere l’altre en línia recta, els entrepans que han sobrat arribarien tranquil·lament de Salses a Guardamar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *