Berga habilita diversos punts on es podrà disposar de putassa

PUTASSA
Tirar-se la putassa fa marxar el fred. I en la major part dels casos, les ganes de viure també.

El Berguedà s’ha despertat aquest dijous amb un paisatge tan blanc com la Colòmbia de Pablo Escobar. Feia set anys, des del 2010, que no s’acumulava tanta neu als carrers de la ciutat de Berga i en conseqüència, l’Ajuntament ha activat el Pla d’Actuació Municipal per Nevades en fase d’emergència tal com estableix el protocol de Protecció Civil.

En aquesta línia, des de dimecres al migdia s’està treballant tirant sal per mantenir nets els accessos a l’Hospital, a les escoles i a les residències i centres sanitaris.

Es recomana a la ciutadania que mantingui nets els accessos als habitatges i les voreres, evitant que la neu es glaci i que no agafin el vehicle si no és totalment imprescindible.

Per les persones que ho necessitin, des d’avui al matí hi haurà habilitats diversos punts on es podrà disposar d’una putassa, que anirà circulant pels diferents barris de la ciutat per a caldejar una mica l’ambient. Tal com es podia esperar, la putassa la paga la geganta, però l’Ajuntament ha demanat que es faci servir amb seny, ja que l’abús de la putassa pot malmetre els genitals i ferir la sensibilitat dels veïns. El consistori ha facilitat un mapa amb els punts on es podrà trobar:
MAPA-PUTASSA

Es demana a la ciutadania que estigui pendent de les xarxes socials de l’Ajuntament de Berga, des d’on se seguiran donant informacions d’interès sota l’etiqueta #nevadaBerga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *