Berga, nominada a “Ciutat Subnormal de Catalunya” per la reacció al porta a porta.

Aquesta és la imatge que li ve al cap a algú amb dos dits de front llegint alguns comentaris sobre el porta a porta a les xarxes socials.

La unitat especial de vigilància de rucs, capgrossos, intransigents i tarats dels Mossos d’Esquadra, atorga cada any el premi “Ciutat Subnormal de Catalunya” al municipi que més s’ho mereix des del seu punt de vista.

El sergent Damarís Llopis, ho ha explicat a Berguedà Online: _Les xarxes socials ens han facilitat molt aquesta tasca. Només es tracta d’esperar que aparegui la polèmica i veure com tots els rucs, capgrossos, intransigents i tarats apareixen en manada virtual a fer la marranada de nen petit. Al poble que més fot el ridícul, li atorguem el premi de “Ciutat Subnormal de Catalunya”.

Berga encapçala totes les apostes per a guanyar el premi aquest any: _La veritat és que ara mateix està 427 punts per davant del segon classificat. Estan fent una campanya espectacular amb el porta a porta. Entre escombraries al carrer i barbaritats escrites a les xarxes socials, la ciutat camina imparable cap al premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *