Berga publica un nou llibre de la Patum i ja en van 4214

“Feia falta un altre llibre de la Patum”. Amb aquestes paraules, la regidora de Patum, Mònica Garcia, obria la roda de premsa de presentació de “The Patum in danger”, l’enèsim article de Patum que s’uneix a la vasta col.lecció d’articles sobre la festa.

Garcia ha defensat a capa i espasa el nou llibre: _És cert que hi ha molts llibres infantils sobre la Patum. Però escoltin, que aquest és en anglès, eh? I és super original, perquè a més s’han de resoldre enigmes, eh? Si, ja sé que estan pensant. Que per a resoldre enigmes ja hi ha l’escape room de La Patum i que tampoc feia falta. Ja els he dit que el llibre està escrit en anglès? eh? eh?

Les quatre mestres berguedanes que han creat conjuntament el conte, han explicat que es tracta d’una trama complexa i plena de girs inesperats: _Doncs resulta que el tabaler vol entrar a la casa de la Patum i no pot. Flipa! Quin misteri!

La senyora que fa les tasques de neteja a la Casa de La Patum, assegura que de misteri, cap ni un: _Si em donessin un euro per cada vegada que he hagut de fer mans i mànigues perquè algú m’obris per a passar el motxo, tindria més euros que l’Amancio Ortega…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *