Berga recupera la memòria histriònica

El primer mes per la recuperació de la memòria histriònica arrenca amb força.

Després de dos anys consecutius dedicant el mes de Febrer a la memòria històrica de Berga, l’Ajuntament ha decidit canviar d’estratègia aquest 2018. Segons ha pogut saber Berguedà Online, s’han adonat que entendre el passat i recuperar la dignitat d’aquelles persones que van patir la brutalitat de les tropes franquistes, a la gran majoria de ciutadans els importa un cogombre.

És per aquest motiu que aquest mes de febrer han decidit dedicar-lo a la memòria histriònica. En aquesta primera edició es centraran en dues de les figures més histriòniques de la història recent berguedana: L’exregidor del Partit Popular Josep Saña i l’autodenominada màxima autoritat mundial en ocultisme, Aramis Fuster. Així ho han explicat l’alcaldessa, Montse Venturós i el regidor Ivan Sánchez, mentre sostenien entre les seves mans unes fotografies dels homenatjats: _A nosaltres, ens tirava més el rotllo de la memòria històrica, però el poble vol pa i circ i cada vegada queda menys per les eleccions…

Durant els dies 17, 22, 24 i 25 de febrer, es duran a terme diverses activitats recordant els millors moments que han donat aquests personatges, com aquella vegada que Saña va insultar un altre regidor per ser homosexual i pocs dies després assegurava que ell mateix també era homosexual i un xic esquizofrènic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *