Berga s’emporta el premi a la funcionària més inútil del país

Malgrat el tòpic, no tots els funcionaris són uns inútils. Però n’hi ha que s’hi abonen fort…

La funcionaria més inútil, malcarada i amb menys ganes de treballar de Catalunya, treballa (per dir-ho d’alguna manera a Berga). Així ho ha certificat el departament de dropos, pòtols i abraça-fanals de la Generalitat de Catalunya, que ha decidit atorgar el premi a la pitjor atenció al client a Eva Gància, una funcionària de Centre d’Atenció i informació de la Seguretat Social.

Gància, s’ha emportat el premi després de fer una temporada excel·lent: Quatre de cada cinc persones ateses per la senyoreta Gància, marxa insatisfeta amb el tracte rebut. La cinquena marxa molt insatisfeta, o emprenyada com una mona. Feia anys que al departament de dropos, pòtols i abraça-fanals no teníem una victòria tan aclaparadora en la categoria de pitjor atenció al client.”

El mateix redactor en cap de Berguedà Online, ha pogut constatar en les seves pròpies carns la inoperància, mala cara i desgana amb què la senyora Gància atén als usuaris: _Recentment, he estat pare i això implica força burocràcia. Vaig anar a fer uns tràmits a la Seguretat Social i la senyora Gància em va “atendre” a la taula d’informació. El primer que haurien de fer és substituir el cartell que diu “informació” per un que posi “alerta, senyora amargada, desganada i farta de la seva feina”. La informació que necessitava me la va donar amb comptagotes, de mala gana i amb un to condescendent tipus “no m’atabalis inútil”. Això si, vaig haver d’insistir i fer diverses preguntes, perquè es veu que la senyora no pot articular més de quatre paraules seguides per pregunta. Veient-ho amb perspectiva, tinc sort que no se‘m pixes a la boca. Segurament, perquè li va fer mandra aixecar-se de la cadira…

Tot i el merescudíssim premi guanyat per la senyora Gància, cal aclarir que, afortunadament, quatre de cada cinc funcionaris són persones normals que atenen l’usuari amb correcció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *