Berga tindrà 4 anys més de #putacup i “això amb CiU no passava”

Segons l’enquesta realitzada per Berguedà Online la setmana passada, Montse Venturós és la candidata a l’alcaldia de Berga que més ciutadans es voldrien follar. Curiosament, ha estat Venturós la que “s’ha follat” els seus contrincants, aconseguint la revalida a les urnes i ampliant la majoria Cupaire en dos regidors.

Els seus rivals més directes, Junts x Berga, encapçalats per Jordi Sabata, s’han quedat en 6 regidors i per tant, passaran els pròxims quatre anys a l’oposició. Així i tot, Sabata, ha valorat molt positivament els resultats: _Segur que ho podríem haver fet millor. Per part meva entono el “mea culpa”. Si a l’acte de final de campanya hagués cantat el “We are the champions” en comptes de “Els miserables”, ara potser no estaríem en aquesta situació. En fi. El més important, es que tenim al davant quatre anys per a recordar a tothom en els plens municipals, que no som els de Convergència…

ERC ha perdut un regidor i es queda amb dos. Ramon Camps ha estat sincer en la seva valoració: _No és cap sorpresa, la veritat. Quina merda tu. En fi, aquí estem pel que faci falta..

Abel García, del PSC, ha aconseguit mantenir l’únic regidor que tenien, tot i la desastrosa legislatura de la seva antecessora, Rosalia Monroy: _La part positiva, és que quedaré bé amb poc esforç. La Rosalia va deixar el llistó força baix. La negativa és que em gastaré una pasta en gasoil…

La resta de forces s’han quedat sense representació. Cal destacar la patacada de Ciutadans. Després d’una campanya centrada en què el seu candidat no fes el ridícul, han acabat fent-lo a les urnes. En la seva estrena a la ciutat de Berga, ha quedat com a última força amb només 90 vots. Per sota, fins i tot, dels vots en blanc, 97 en total.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *