Berga estrena per la fira de Santa Tecla el primer “Carril Smartphone” de la comarca

 

CARRIL-MOVIL
Aquest serà l’aspecte del “Carril Smarphone”

La ciutat de Berga estrenarà per la fira de Santa Tecla el primer “Carril Smartphone” de la comarca.

Es tracta d’una proposta similar a la del “Carril Bici” però amb la diferència que el “Carril Smartphone està pensat perquè hi circulin vianants que utilitzen els seus telèfons intel·ligents mentre caminen.

L’alcaldessa Montse Venturós ha explicat a Berguedà Online que la proposta ha estat qualificada per alguns “d’autèntica animalada. És per això que hem decidit fer la prova pilot durant la fira de Santa Tecla. Creiem que aquest nou carril ajudarà a reduir la sinistralitat entre els vianants, i això contribuirà a reduir les despeses en sanitat i mobiliari urbà.”

Venturós ha explicat que d’ençà que es va popularitzar l’ús dels Telèfons intel·ligents “no passa una setmana sense que hagin de suturar algú que s’ha estampat de cap contra un fanal per caminar despistat.”

La mesura s’ha aprovat amb els vots a favor de tots els grups municipals excepte el Partit Socialista, que hi ha votat en contra, tot i estar-hi a favor. Rosalia Monroy ha explicat que ho ha fet perquè “s’hagués aprovat igualment, però si hi hagués votat a favor, jo no haguera sortit al diari…”

Els Mossos d’Esquadra aprofitaran la iniciativa per a fer-se un rentat d’imatge amb l’objectiu de guanyar-se la simpatia dels ciutadans. Dos agents de proximitat vigilaran el Carril Smartphone i repartiran garrotades als que hi circulin escoltant Reggeaton a tot volum sense auriculars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *