Berguedà Online compleix dos anys i presenta novetats

2-ANIVERSARI
Diuen que no és pas boig qui a casa torna. Però, si un boig torna a casa, deixa d’estar boig?

Berguedà Online està d’aniversari. La popular web, va complir dos anys d’existència el passat dilluns, en contra de tots els pronòstics. La bruja Lola, Rappel i fins i tot Aramis Fuster, havien pronosticat que el projecte no duraria més d’un any i mig.

Els números són espectaculars: més de 600 articles publicats, 554436 visites i un total de 1151694 pàgines visitades. La web encara el seu tercer any amb optimisme i segons ha explicat el seu creador, David Cols, ja pensen en com celebrar-ho: “Volem muntar un bon sidral. Sé que m’acabaré penedint d’aquesta decisió, però m’agradaria que fossin els nostres lectors els que proposin idees per a la festa. Per això, penjarem una enquesta a la nostra pàgina de Facebook, amb diferents opcions perquè la gent voti. També hi podran afegir propostes. Ja aviso ara, que si no m’agrada el que sur acabaré fent el que em roti. Si els polítics no compleixen les promeses, no veig perquè les hauria de complir jo…”

RODACANTIRS-PAPA
Miquel Rodacantirs va ser papa de roma durant un breu període. Envia-li les teves consultes a: rodacantirs@berguedaonline.com

Cols també ha explicat que de cara a aquesta nova temporada hi haurà novetats i ja han fet el primer fitxatge. Es tracta de l’entranyable avi multimilionari de Puig-reig, Miquel Rodacantirs, que a partir de dilluns vinent, col·laborara de forma setmanal amb la publicació amb un consultori. Cols ho ha explicat així: “El Miquel és un home polifacètic i ha viscut molt. M’atreviria a dir que és l’home més savi de la comarca. Per això, el posem a disposició de tots els nostres lectors, perquè li enviïn les seves consultes i problemes. Ell cada dilluns en respondrà una, compartint la seva saviesa amb tots nosaltres.”

Des d’avui mateix es poden enviar les consultes per al senyor Rodacantirs a través d’aquestes tres vies de contacte:

E-mail: rodacantirs@berguedaonline.com

Facebook: Per missatge privat a facebook.com/berguedaonline

Twitter: Amb el Hashtag #Rodacantirs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *