Berguedà Online es torna a aturar durant la Patum

COLS-PATUM
Berguedà Online us desitja a tots una molt bona Patum.

Tal com va passar l’any passat, Berguedà Online no publicarà noticies durant la Patum de Berga. Així ho ha anunciat aquest matí el redactor en cap de la publicació, David Cols. Segons ha explicat, els sis ximpanzés que redacten habitualment les notícies: “han tornat a demanar vacances per a Patum. Aquí a la redacció l’últim mono continuo sent jo i em tocava a mi sol treballar a partir de dijous, però lamentablement m’ha tornat a sortir un imprevist”

Segons hem pogut saber, Cols exercirà durant aquests dies el noble ofici de tastador oficial de barreja en substitució del borratxo del poble, que va morir la setmana passada de cirrosis. En un principi estava previst que fos el regidor de Patum Angel Guiu el que exercís aquest càrrec ancestral, però finalment serà Cols el que portarà a terme la substitució. Cols ha estat designat per unanimitat per el patronat de la Patum. El mateix Angel Guiu ha explicat que: “Després de veure’l al debat de Televisió del Berguedà, tots hem estat d’acord en que aquesta serà la millor manera de què aquell barbut dels collons calli d’una puta vegada. Almenys durant els dies de patum, podrem tenir la festa en pau.”

Per la seva banda Cols ha declarat que “sempre és agraït rebre un honor com aquest. Defensaré amb valor i ebrietat el càrrec…”

Berguedà Online us desitja a tots una molt bona Patum i us informa que tornarà a publicar amb normalitat a partir de dilluns 8 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *