Berguedà Online ofereix 15 places de becari

CONTRACTE-BASURA
Un dels contractes que ja té preparats aquest mitjà per als seus nous becaris.

Berguedà Online ha decidit ampliar la seva plantilla. A partir d’avui, es poden enviar els currículums al correu electrònic explotam@berguedaonline.com i el redactor en cap de Berguedà Online, David Cols, els revisarà i seleccionarà personalment.

Segons ha explicat Cols, la popular web espera incorporar entre 15 i 20 becaris que facin créixer l’empresa i facin tota la feina: _es tracta de places de becari no remunerades, que com tothom sap, són les millors, perquè els diners són un enredo. Aqui el que busquem és gent amb passió i ganes de treballar dur perquè jo pugui muntar-me d’una puta vegada al dòlar. Després em compraré un “palacete” de tres milions d’euros com ha fet en Jordi Cruz i si els nanos es porten bé, els deixaré que es banyin un cop per setmana a la piscina dels convidats.

Cols assegura que tot són avantatges amb aquest revolucionari mètode: _les dues parts hi guanyen. Ells tindran feina i jo m’emporto la pasta. Com als restaurants aquests de xefs famosos. Si ho pensés bé, encara és millor, perquè jo no tinc cap estrella Michelin, però almenys quan pleguin, els meus becaris no faran pudor de “fritanga“.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *