Berguedà Online també fa vacances. Tornem el 28 d’agost.


Al redactor en cap li agradaria a anar al Carib, però el seu pressupost només li dóna per arribar a Cal Rosal.

Berguedà Online tanca unes setmanes per vacances. Tornarà a publicar normalment (si es que les publicacions d’aquest mitjà es poden considerar normals) a partir de dilluns 28 d’agost.

El redactor en cap de la publicació, ha rebut múltiples amenaces de lectors indignats: “La majoria es queixa amargament que, aquests mesos, a la comarca no hi passa res interessant. Jo entenc perfectament que nosaltres som els únics capaços de generar notícies durant els mesos d’estiu, perquè ens les inventem. Però jo també he de fer vacances. A més se m’ha acumulat molta feina. He de rentar els ous que em van tirar al cotxe, m’he d’afiliar al PSC per a després fer el salt a ERC i també hauria d’anar a un parell d’assemblees de la CUP.”

Així doncs, durant la setmana vinent, Berguedà Online, es mantindrà en “mode d’estalvi d’energia”, però no pararà les màquines del tot: “Utilitzarem una fórmula que ens ha anat molt bé en el passat. Cada dia, o cada dos dies, bé, de tant en tant, a través de les xarxes socials, un ximpanzé que tenim de becari publicarà una notícia antiga per a fer passar el mono als nostres lectors.”

 

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *