Berguedà Online treballa en un projecte super-secret

PV
L’ home que s’amaga darrera el barret i el bigoti està involucrat en el nou projecte.

El redactor en cap de Berguedà Online, David Cols, està immers en la preparació d’un nou projecte super-secret que sortirà a la llum ben aviat. En una nota de premsa que ha deixat escrita en un post-it a la pantalla de l’ordinador d’un becari, Cols, explica que: “Serà la pera llimonera. La òstia en vinagre. La repanotxa! Però de moment no en puc avançar gaires detalls, perqué és tant secret que fins i tot jo els desconec.”

Tot i l’aura de secretisme que rodeja aquests dies les oficines de Berguedà Online, sí que han transcendit alguns detalls: no és tracta d’un circ de puces, ni d’una exposició de banyes de nyu. Cols també reconeix en la nota de premsa que hi ha una altra persona involucrada en el projecte tot i que explica que “ara mateix estic tan borratxo que no sé qui és, però juraria que era de Berga. O del Vendrell. No ho recordo. Ja ho aclarirem quan se’m passi la mona…”

La notícia ha provocat tot tipus d’especulacions: “Cols vol viatjar a l’espai per a ser el primer home en cagar-se a la lluna. Està preparant la lasanya més gran del món. Ha fitxat Jaime de Marichalar com a redactor. Està esperant un fill de Rappel…”

El redactor barbut no ha volgut confirmar ni desmentir cap d’aquestes afirmacions i reconeix que tant el seu silenci com aquest article, són vils estratagemes per a crear expectatives, donar alguna pista i de passada generar continguts per a la web.

Sigui com sigui, estiguin atents, perquè durant el mes de novembre es resoldrà el misteri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *