Borredà i Vilada tindran un “Robocop” per suplir els caixers automàtics

ROBOCOP-DOMESTIC
Un model domèstic de “Robocop”

A la porta dels dos únics caixers automàtics que hi ha a Vilada i Borredà hi penja un cartell que explica als usuaris que a partir del 21 de juny es queden sense caixer.

Als Ajuntaments de Vilada i Borredà no se’ls ha comunicat res de forma oficial i només saben que hi ha “rumors que a les entitats bancàries els pobles petits els importem poc més que una merda”.

Però l’alcalde de Borredà, Joan Roma, no s’ha quedat de braços plegats i gràcies a unes gestions realitzades “al més alt nivell” ha arribat a un acord amb l’entitat bancaria, segons el qual es traurà el caixer automàtic, però serà substituït per un “Robocop“, que pagaran a mitges els ajuntaments de Vilada, Borreda i el BBVA i que en comptes de fer de policia, farà de banquer.

El Robocop s’instal·larà un dia a cada poble i atendrà les 24 hores del dia, ja que al ser un “cyborg” no necessita menjar, ni dormir. El representant del BBVA al Berguedà, Miquel Arrobar Carteras ho ha explicat a Berguedà Online: “Estem molt satisfets amb el resultat final. És una opció amb la qual tots hi hem sortit guanyant. L’entitat pot retirar el caixer, i els pobles mantindran el servei”.

L’alcalde de Borredà, molt satisfet comenta que “Segur que farà molt bé al poble, és un recurs que ens ofereix multitud de possibilitats. Per exemple, si el mossèn agafa la grip, pot dir la missa el “Robocop“…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *