Breu retorn al poder del líder suprem Kim Jong de las Huertas

El líder suprem Kim Jong de las Huertas, ha recuperat el poder al grup de Facebook anomenat SOM DE BERGA. Ho ha fet per sorpresa, després de que el creador del grup hagi decidit abandonar-lo i deixar-lo a les seves mans, convertint-se així en l’unic administrador de grup.

El gran líder ha emés un comunicat anunciant el seu retorn al tro de la censura, des d’on gobernará les publicacions amb má dura. Segons les seves propies paraules: “Aprofito l’avinentesa, per recordar als i les membres de SOM DE BERGA que a partir d’ara no es trobin a gust en aquest col.lectiu, que tenen total llibertat per abandonar-lo.” O dit d’una altra manera: “Aquí mando yo y a partir de hoy, aqui se publicara lo que decidan mis huevos morenos”. I per a demostrar-ho, el gran líder ha decidit aplicar un filtre per a que absolutament ningú pugui publicar res sense passar primer per la censura del nou regim.

El retorn al poder ha durat poc, ja que en veure la deriva dictatorial que agafava el grup, el seu creador, Eric Lopez, ha decidit recuperar-ne el control, deixant així el líder suprem sense res per a governar.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *