Bruce Springsteen tocarà l’himne del Barça i dos Tirabols demà a Barcelona.

BRUCE-PATUM
Bruce Springsteen s’ha assabentat de la polèmica generada a Berga.

Bruce Springsteen torna aquest dissabte a Catalunya acompanyat dels seus inseparables The E Street Band. Ho farà en un concert a Barcelona, al Camp Nou, emmarcat dins de la gira mundial que està fent per a commemorar el 35 aniversari de l’àlbum The River.

El Boss ha estat dins de l’ull de l’huracà de l’actualitat berguedana les últimes setmanes, després de què els geganters anunciessin que dins dels actes de celebració del 150è aniversari dels gegants vells de la Patum i el 125è aniversari dels gegants nous es faria un ball de gegants amb la música d’Springsteen. L’ídol americà s’ha assabentat de la polèmica i aquest  migdia la promotora del concert, Doctor Music, ha fet un anunci sorprenent: En cas que el Futbol Club Barcelona guanyi la lliga demà a la tarda, el Boss amb la E Street Band al complet interpretaran l’himne del Barça i dos Tirabols per a celebrar-ho.

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, s’ha mostrat entusiasmada amb la idea i ha aprofitat per a fer una crida als berguedans que tinguin previst assistir al concert: _Gaudiu cada minut al màxim, però quan sonin els Tirabols no us foteu a cridar “Oh no, pixapins, pixapins, pixapins” com feu aquí o el més probable és que us acabin trencant la cara. I amb raó…_

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *