Canet de Mar s’alia inexplicablement amb Berga per a potenciar el turisme

A l’esquerra, la regidora de Canet de Mar amb el cartell de “Canet et convida a Berga”. A la dreta, el regidor de Berga amb el cartell de “Berga et convida a Canet”. El regidor Francesc Ribera intenta, com pot, aguantar-se el riure.

Berga i Canet de Mar (el Maresme) s’han aliat, de manera completament inexplicable, per a potenciar el turisme.

Es tracta de la campanya, “Esplendid“, que busca dinamitzar dues de les setmanes més fluixes pel que fa al turisme, donant vida als dos pobles durant la setmana del 26 de febrer al 3 de març i la del 12 al 18 de novembre. Totes les persones que arribin a Berga o Canet durant aquesta setmana de febrer, podran adreçar-se a l’oficina de turisme, on se’ls donarà una targeta que anirà acumulant la despesa que realitzin. Al finalitzar la seva estada a la ciutat, l’import acumulat a la targeta el podran gastar, gratuïtament, a l’altre municipi, el mes de novembre. D’aquesta manera, “Berga et convidarà a Canet, o Canet a Berga”, ha explicat el regidor Francesc Ribera caragolant-se de riure.

En acabar la roda de premsa, tots els membres de l’oposició han fet una sonora ovació per al regidor Ribera, que ha durat més de cinc minuts. Han aplaudit i cridat “visca”, “bravo” i “yupi” fins a deixar-se les mans en carn viva i quedar-se afònics, reconeixent l’increïble mèrit d’haver entabanat una població com Canet de Mar d’aquesta manera tan hàbil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *