Cañita Brava actuarà al concert de Patum

CAÑITA
Cañita Brava encapçalarà el 20 aniversari del memorial Ricard Cuadra.

El tradicional Concert de Patum “Memorial Ricard Cuadra” arriba a la seva 20a edició en un moment especialment tens. La polèmica sorgida arran de “la crisi dels plens” encara cueja i la lluita de poder entre patronat, ajuntament i comparsa continua omplint pàgines als diaris.

Donada la situació i amb l’objectiu de continuar amb l’espectacle lamentable que s’està donant des de fa mesos, la banda del memorial ha decidit que en comptes de seguir el format habitual amb músics d’altíssim nivell, aquest any actuarà Cañita Brava, acompanyat d’un ximpanzé que toca la pandereta.

La banda del memorial ho ha explicat en un comunicat que han penjat a les xarxes socials: Hem seguit d’aprop tot el culebrot dels plens i hem entès el missatge. Aquest any la cosa va de fotre el ridícul més espantós i nosaltres no ens volem quedar enrere. De moment, ja tenim confirmat el Cañita Brava. D’aquesta manera, el Concert de Patum agafa un nou aire, més acord amb els temps que corren. Però al ritme que van les coses, no descartem que l’acabin acompanyant Letícia Sabater, Kiko Rivera o Pep Sala…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *