CAS GDR: La policia no va intervenir perquè tenia partida de dòmino


El cas GDR continua generant polèmica a la ciutat.

Ja fa una setmana del “cas GDR“, en què un grup de deu persones va arrencar l’estelada, els llaços grocs i el cartell a favor dels presos polítics de la façana de l’ajuntament, però la polèmica encara s’arrossega.

Aquest cop ha vingut de la mà d’ERC, que en l’últim ple del consistori va exigir un informe sobre el registre d’actuacions de la Policia Local la nit de dilluns 9 d’abril. Concretament, volen saber per què la policia no va actuar, si en el vídeo es pot identificar un agent uniformat sortint de les dependències de la Policia Local i observant com aquell grup circulava amb total normalitat per davant dels agents policials.

La resposta s’ha fet esperar uns dies, però finalment ha arribat. La Policia Local ha emès un comunicat oficial en el qual expliquen que no van intervenir, per a evitar un mal major: _Les matinades de dilluns a dimarts, a l’hora en què van ocórrer els fets, tenim partida de dòmino. L’agent que es veu en el vídeo sortia a fer un cigarret, perquè la partida estava molt tensa i necessitava un descans. Sortir de patrulla en aquell moment, deixant la partida a mitges, l’haguera trasbalsat de tal manera que vés a saber tu si no hagués pogut desembocar en una depressió o quelcom pitjor. Si ens agafa la baixa un altre agent, seria una catàstrofe, perquè ja anem prou justos de personal, així que després de parlar-ho, vam decidir continuar amb la partida.


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *