Casa Tarradellas vol patrocinar els 4 fuets

4FUETS
Acceptarà l’ajuntament la oferta?

La popular marca d’embotits de la Plana de Vic, Casa Tarradellas, ha fet una oferta multimilionària d’última hora a l’ajuntament de Berga per a patrocinar la diada dels 4 fuets.

Segons ha pogut saber Berguedà Online, Casa Tarradellas pagaria a l’ajuntament 30.000 euros nets anuals, si s’accedeix a canviar el nom de la tradicional diada per “diada dels 4004 fuets de Casa Tarradellas.” A més de la retribució econòmica, en cas d’arribar a un acord, una vintena de treballadors de la companyia assistiran a la diada i repartiran entre els assistents 4000 fuets de Casa Tarradellas, talladets a rodanxes i llestos per a degustar. En el contracte també s’exigeix que un capellà beneeixi la cerimònia abans de començar i que a l’hora de resar el Pare Nostre, en comptes de dir “el pa nostre de cada dia” digui “el fuet de casa Tarradellas nostre de cada dia”.

La regidora de Patum, Mònica Garcia, ha explicat a Berguedà Online que l’oferta es inacceptable: _aquesta oferta és un insult. Ens prenen per idiotes. Que s’han cregut? Potser es pensen que no sabem que fan pizzes també? Sense pizzes no hi ha acord possible!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *