Casserres aspira a ser la hòstia en vinagre

ALZINA-CASSERRES
Una alzina centenària, un dels 294 elements que formen part del patrimoni de Casserres.

El patrimoni cultural i natural de Casserres es pot consultar al Mapa de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona.

En el mapa s’hi poden consultar els 294 elements d’interès que té el municipi. Cadascun dels elements catalogats es pot localitzar i consultar en el mapa a través d’un sistema d’icones que permet visualitzar-ne la informació. És per això que l’alcalde del municipi, Josep Colillas ha presentat aquest matí la candidatura per a ser reconeguts com a genuïna “hòstia en vinagre de Catalunya”.

Segons ha explicat Colillas: “Casserres mola moltíssim. Cal estar completament cec per a no veure-ho. És cert que hi ha municipis com Puig-reig que en un intent desesperat per a ser tan guais com nosaltres, han inventariat més elements. Però també es cert que els nostres són molt millors. A més, tothom sap que el més important no és la quantitat. Ni tan sols és la qualitat. El més important és molar, i en aquest sentit, i disculpin que ho digui així de clar, a Casserres som els putos amos.”

En aquest sentit, l’alcalde ha aclarit que Casserres no només mola molt, sinó que també es cool“, “trendy” i “amazing“. Ha finalitzat les seves declaracions amb un rotund Very well Manuel” i un contundent Yes very good, patates amb suc”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *