Casserres tindrà un Parc Juràssic


FRAGASAURUS

Esborrany de la imatge corporativa del parc, amb l’extint “Fragasaurus Rex” sobre fons vermell.

Un magnat multimilionari ha arribat a un acord amb l’ajuntament de Casserres per a construir un Parc Juràssic com el de les pel·lícules de Hollywood. El parc, que preveu obrir portes l’estiu del 2018 si tot marxa tal com està previst, portarà per nom “Casserres Salvatge” en homenatge a la tradicional cursa d’obstacles que se celebra de forma anual al poble.

La gran corporació que hi ha darrere del projecte és IGP (International Genetics of Peguera) i ja ha rebut fortes crítiques i fins i tot amenaces d’alguns veïns del poble. Jaume Minegu, el president de la Plataforma Veïnal Contra el Parc Juràssic ha estat contundent: “Que se’l fotin al cul el parc. O encara millor, a Puig-reig! S’han fet un munt de pel·lícules sobre dinosaures i no n’hi ha ni una on la gent no acabi devorada per aquelles bèsties!”

Per la seva banda, l’ajuntament ha assegurat que no hi ha cap risc i que el parc situarà Casserres al mapa: “Des d’IGP ens han assegurat que serà una atracció molt segura i única al món. Si tot surt com ha de sortir, tindrem tot tipus de dinosaures molt populars, com per exemple el Tiranosaure Rex, el Diplodocus, o el Pterodàctil, però modificats genèticament per a néixer, viure i morir sense dentadura.”

Berguedà Online, en el seu afany de servei públic, ha contactat amb el major expert en dinosaures de la comarca perquè valori les possibilitats d’èxit del parc. Es tracta de Daniel Saura, veí de Cercs i guanyador del premi nacional de paleontologia els anys 2002, 2006, 2007, 2010, 2012, 2013, 2014 i 2015. Actualment treballa de caixer en un supermercat fent més hores que un rellotge i cobrant una autèntica merda. Segons Saura: “El parc serà un fiasco. La gent està farta de veure dinosaures. I no només en un munt de pel·lícules infumables. Les institucions també n’estan plenes. Alguns, com el Fragasaurus Rex, o el Velocirita Barberà s’han extingit; Però malauradament encara en queden molts altres, com l’Icetasaurus, el Rajoysaurus o el Cospedalraptor.”

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *