Cicle de xerrades sobre la droga al Berguedà


VALENTI-MORFINA

L’agent Valentí Morfina durant una de les xerrades.

Els mossos d’esquadra imparteixen durant els mesos d’abril i maig, un cicle de xerrades sobre la droga als centres educatius de tota la comarca. L’objectiu d’aquestes xerrades, es informar als joves dels perills que acompanyen el mon de la droga, per a que estiguin ben informats i puguin prendre les seves pròpies decisions.

L’agent Valentí Morfina, responsable del departament de narcòtics al Berguedà, ha explicat que “hi ha molta desinformació amb el tema de les drogues. El nostre objectiu és donar la informació adequada als nens, i desmitificar algunes llegendes urbanes, com per exemple la del senyor que regala droga a la porta del col·legi. Tots sabem que no la regala, la fa pagar. En aquest sentit, la nostra recomanació és que si un desconegut us ofereix droga a la porta del cole, rebutgeu la seva invitació i seguiu comprant-la al vostre camell de confiança.”

Les declaracions de l’agent han aixecat polseguera, i algunes associacions de pares de la comarca, ja han denunciat que aquestes xerrades lluny d’informar els joves dels perills de drogar-se, poden esperonar als nanos a caure en les xarxes de la droga.

Morfina ha respost que “Home, jo no els diré a la canalla que s’inflin a esnifar coca, ni que es punxin heroïna, però amb tot el tema de les noves tecnologies els nanos es passen tot el punyetero dia enganxats al whatsapp, al Twitter i l’Instagram, que són drogues de les més dures i enganxen molt. Sincerament, crec que a tota aquesta canalla els faria més bé que mal, sortir al carrer i fumar-se quatre porros amb els amics…”

 


Autor: Redaccio

Comparteix aquest post amb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *